UNGHÄSTPROJEKTET

Unghästprojektet på Ringsjöortens Ryttarförening: Möt Dodo, Juno och Finn


Ringsjöortens Ryttarförening satsar på framtiden genom sitt spännande Unghästprojekt, där fokus ligger på att utbilda och introducera unga hästar till föreningens verksamhet.

Projektet har introducerat tre lovande stjärnor: Dodo, Juno och Finn, vilka har blivit hjärtat i föreningens engagemang för att säkra nya, kvalificerade ridskoleponnyer.


Dodo: En Energisk Entusiast

Dodo, den livliga och energiska ponnyn, föddes 2022 och har snabbt blivit en favorit bland föreningens medlemmar. Med sitt glada temperament och entusiastiska inställning är Dodo en perfekt representant för unghästprojektets framtid. Under året har Dodo fått följa med på utbildningssessioner och träningar, där han gradvis introduceras till föreningens olika aktiviteter.


Juno: Den Nyfikna Nykomlingen

Juno är en annan stjärna i Unghästprojektet, och hans nyfikenhet och intelligens gör han till en särskild favorit. Född samma år som Dodo, har Juno varit en del av projektet från början och har genomgått positiva utvecklingar under året. Juno har inte bara integrerats i ridskolans verksamhet utan har även deltagit i speciella utbildningssessioner för att förbereda honom för framtida tävlingar och evenemang.


Finn: Den Allsidiga Atleten

Finn, den tredje hästen i Unghästprojektet, är vårt senast tillskott i floken. Född 2023, har Finn visat sig vara en pålitlig och mångsidig häst som redan har blivit en uppskattad del av föreningens projektgrupp. Finn har deltagit i olika träningar och utbildningssessioner, där hans talang och flexibilitet har fått blomstra.


Unghästprojektets Mål och Framtidsutsikter

Målet med Unghästprojektet är inte bara att utbilda och integrera dessa unga hästar i föreningens verksamhet utan också att skapa en stabil bas för kommande generationer av ridskoleponnyer. Genom att involvera medlemmarna i utbildningen och skötslen av Dodo, Juno och Finn strävar föreningen efter att främja förståelsen för hästhållning och skapa starka band mellan ryttare och hästar.


Föreningen ser fram emot att fortsätta utvecklingen av Unghästprojektet under det kommande året, med planer på att introducera fler unga talanger och utöka projektets inflytande på föreningens verksamhet.

Unghästprojektet är inte bara ett sätt att investera i framtiden utan också ett spännande äventyr för medlemmarna att vara en del av. Dodo, Juno och Finn representerar inte bara potentialen hos unga hästar utan symboliserar också Ringsjöortens Ryttarförenings dedikation till hållbar utveckling och passion för ridsporten.

Ringsjöortens Ryttarförening Uttrycker Djup Tacksamhet Till New Forest Föreningen

Ringsjöortens Ryttarförening vill rikta ett varmt och hjärtligt tack till New Forest Föreningen för deras generositet och stöd till vårt Unghästprojekt.

Genom att dela vår passion för hästar och ridsporten har New Forest Föreningen visat sitt engagemang för gemenskapen och dess framtida utveckling.

Vi är särskilt tacksamma för New Forest Föreningens bidrag till Unghästprojektet, vilket möjliggjör för oss att fortsätta utveckla och stödja våra unga stjärnor.

Möjligheten att samarbeta med en förening som delar våra värderingar och vision för ridsportens framtid är en ära och en inspirationskälla för oss alla.


Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och skapa långsiktiga positiva effekter för våra fyrbenta vänner och för alla ridsportentusiaster som delar vår passion.