Info inför HT 2023

 

Hej alla elever på ridskolan, tiden går fort och snart är det dags för en ny termin.

Höstterminen sträcker sig från 12 augusti - 22 december. 19 ridtillfällen denna termin.

 

Instruktörer till hösten är de samma som under vårterminen, Linda kommer även att komma tillbaka från sin mammaledighet under höstterminen och så småningom arbeta sina vanliga lektionsdagar.

 

Ni som är uppskrivna i ridgrupper under vårterminen terminen kommer att få en faktura i dagarna, denna kommer innehålla en boknings avgift på 500kr. Den ska vara betald senast 30 juni för att man ska vara garanterad en plats under höstterminen. Resterande avgift delas upp på två tillfällen, för betalning i slutet på september och november.

 

Vet ni redan nu att ni inte vill behålla er plats på ridskolan så meddela oss gärna då vi har en längre kölista.

 

Grund 30 min 170kr/gång , 3230kr termin

Junior 45 min 195kr/gång, 3705kr termin

Vuxen 45 min 205kr/gång, 3895kr termin

Vuxen 60 min 240kr/gång, 4560kr/termin

Hoppspecial 290kr/gång, 5320kr termin

Dressyr special 300kr/gång, Jämn v 2700kr Ojämn v 3000kr termin

 

20% rabatt om man deltar med egen häst, eller flera ridlektioner i veckan. Då dras rabatten av på den billigaste ridlektionen. Kan inte kombineras med andra rabatter.

 

 

Medlemsavgift 2023

300kr barn

380kr vuxen

 

Terminens första lektion för alla grundgrupper kommer att handla om säkerhet och handhavande av hästen. Detta gäller även de som har ridit under förra terminen, eftersom vi sätter stort värde på säkerhet och kunskap. Det blir alltså ingen ridning för de eleverna under första lektionen.

Vid ridning eller pysslande med hästarna i stallet, ska godkänd hjälm användas av alla under 16 år. (Det finns att låna och gäller även syskon/ kompisar). Den som ska rida måste ha stövel eller sko med klack. Vi rekommenderar användning av säkerhetsväst. (Det finns också att låna.)

Tänk alltid på säkerheten- Ingen under 16 år får gå in till hästarna i boxarna eller hagarna utan vuxens sällskap!

Kom i god tid för hästarnas skull. Var på plats 20-30 minuter innan din ridlektion startar (vid teorilektion räcker det med 10 minuter).

 

Under terminens gång kommer vi ha 2-3 teori tillfällen för varje grupp.

 

Vi hjälps åt att hålla iordning i stallet, varje grupp kommer att bli tilldelad en arbetsuppgift. Siste man släcker ljuset och stänger dörrar.

 

När man betalar bokningsavgiften är man betalningsskyldig till hela terminen. Vid lägre sjukdom/skada med läkarintyg betalas avgiften tillbaka. Behöver vi skicka en påminnelse på betalningar gäller från HT 100kr i påminnelseavgift på samtliga fakturor.

 

 

Välkomna till en ny termin hos oss på ridskolan!

 

Kontakt:

Gällande ridgrupper:
ridskolan@ringsjoorten.com

Gällande betalning:

kassor@ringsjoorten.com