Hoppa till sidans innehåll

Presentation av styrelsen 2020


*SIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD*

Här kan du läsa mer om de som sitter med i styrelsen.

 

Elin Nyman , ordförande

 Jag började som liten min hästkarriär på vår ridskolan här på Ringsjöortens fina ryttarförening. Jag har tävlat till och med MSV och tränat fälttävlan. jag har jobbat i hopp/uppfödningsstall som beridare/tävlingsgroom/hästskötare i ett år och även kortare perioder hso familjen Haid-Bondergaard samt Ninna Swaab. Numera är jag mest ponnymamma åt dottern som tävlar för föreningen. Jag har jobbat för polismyndigheten i många år. Under de sista 12 åren har jag även arbetat fackligt. Nu har jag börjat studera till socialpedagog med fördjupning inom kbt. Ni är alla välkomna att höra av er med idèer, frågor, synpunkter eller annat via mail eller telefon. Hoppas vi ses!

 

Pernille Steenbeck, kassör

 Fil kand i Ekonomi och 22 års erfarenhet som ekonomiansvarig. Jag har ridit på ridskola i Danmark som barn och har som vuxen tagit upp ridningen igen, bla som elev på Ringsjöorten. Jag har varit medlem i föreningen sedan 2010 och inackorderat på klubben. Mitt engagemang för föreningen har bla varit som lagledare för ponnyallsvenskan, kassör i styrelsen, stall- och tävlingssektion, tävlingsledare och nu som kassör för andra gången. Ägare till ett svenskt varmblod och groom åt min dotter.

 

 

Gilbert Larsson, vice ordförande 

Gilbert ser du ofta på anläggningen och han är vår eldsjäl som brinner för anläggningsfrågor. "Sommaren 2003 fann jag kärlekn på nytt då jag träffade min sambo Vuokko som visade sig bo i Höör. Samma år gick jag i pension efter ett långt yrkesliv som skorstensfejaremästare och bestämde mig för att flytta upp till Ringsjötrakten från Höllviken. Sagt och gjort, vi slog våra påsar ihop och hittade en fantastisk gård belägen i Trulstorps skogar som kallades Ponderosa. Under de följande 15 åren ägnade jag mycket tid åt fiske, jakt och skogsarbete, vilket länge varit en dröm. Allt eftersom åren gick blev underhållsarbetet alltmer omfattande på Ponderosa och vi båda kände att det var dags att röra oss vidare då åren började ta ut sin rätt. Vi fick möjlighet att köpa en tomt centralt i Höör och vi slog till och bygge oss ett nytt hus. Här trivs vi fantastiskt bra och Vuokko kom närmare sitt barnbarn.  När barnbarnet började rida följde vi ofta med för att titta och jag såg att klubben kunde behöva ett handtag. Jag är en man med många järn i elden och detta håller mig sysselsatt både i kropp och själ. Ser fram emot många trevliga stunder både i och utanför stallet och hoppas att vi ses framöver."

Tveka inte att åka ut till vår fina anläggning och ni har några frågor till Gilbert.

 

 

Josefin Hansson, sekreterare

Hållt på med hästar sedan 7-årsålden och som de flesta påbörjades den på ridskola. Där växte intresset större som sedan har resulterat i egen häst. Efter några års uppehåll är jag nu tillbaka inom hästvärlden och som relativt  ny Höörsbo fann jag mig snabbt till Ringsjöortens härliga anläggning. Har en förkärlek till ordning och reda och ni finner mig ofta på anläggningen. Till vardags jobbar jag som lönespecialist.

 

 

 

Ulrika Jönsson, ledamot

 

 

 

 Kristina Lundberg, suppleant

 

 

 

 

 

Johanna Jönsson, suppleant

Jag är ny inom hästvärlden sedan min dotter började rida hösten 2019. Hon går nu på ridskolan och vi trivs bra och ägnar gärna mycket tid på ridanläggningen. Till vardags arbetar jag som barnskötare, ekonom samt pluggar till förskollärare. Lär mig gärna nya saker och hjälper gärna till där jag kan.

 

 

 Jennie Jönsson, ungdomsstyrelsen

 

 

 

Uppdaterad: 02 APR 2019 13:35 Skribent: Styrelsen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Handla smart

Sparbanken Skåne

Ellbe

123

Colorama Höör

Vulko