Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


RRF:s styrelse, vald på årsmötet 2022-02-23

hampus.jpg

Hampus Jönsson, ordförande 

1 år

Jobbar till vardags som produktionsledare på ett livsmedelsföretag med 21 anställda under mig. Har  suttit med i styrelsen tidigare och min hjärtefråga är en bra anläggning. Stor kunskap om anläggingsskötsel och jag sitter gärna i traktorn för att få bra underlag på våra banor. Har varit med i anläggningssektionen tidigare och en van tävlingsledare på hopptävlingar. 

Har en dotter och fru som rider och tävlar aktivt så ni hittar mig ofta på marken i ridhuset eller på en utebana. Jag red mycket förr men idag hinner jag inte med det på samma sätt, men finns tiden tar jag gärna en tur ut till fårhagarna. Vi har mindre avelsverksamhet med inriktning hoppning, familjen har 7 hästar och ponnyer. 

Kom gärna fram och prata med mig när ni ser mig nere på föreningen. 

 

Sara Käck

2 år (vald 2021)

Mitt namn är Sara och jag bor i Höör. Jag har hållt på med häst hela mitt liv och ridit både ponny och svenskt varmblomd. Jag gillar föreningens gamla anda och vill bevara den. Jag gillar att organisera, struktur och öppen kommunikation och vill att alla ska komma till tals. Vi måste värna om hästarna och föreningens mående och säkerhet.

Jag rider en nordsvensk som jag tävlar i dressyr och har ett 3 årigt sto som jag håller på att köra in. Jag gillar mina nordsvenskar mycket då det är en allsidig ras med många kvalitéer.

 

Gilbert Larsson, vice ordförande 

2 år (vald 2021)

Gilbert ser du ofta på anläggningen och han är vår eldsjäl som brinner för anläggningsfrågor. "Sommaren 2003 fann jag kärlekn på nytt då jag träffade min sambo Vuokko som visade sig bo i Höör. Samma år gick jag i pension efter ett långt yrkesliv som skorstensfejaremästare och bestämde mig för att flytta upp till Ringsjötrakten från Höllviken. Sagt och gjort, vi slog våra påsar ihop och hittade en fantastisk gård belägen i Trulstorps skogar som kallades Ponderosa. Under de följande 15 åren ägnade jag mycket tid åt fiske, jakt och skogsarbete, vilket länge varit en dröm. Allt eftersom åren gick blev underhållsarbetet alltmer omfattande på Ponderosa och vi båda kände att det var dags att röra oss vidare då åren började ta ut sin rätt. Vi fick möjlighet att köpa en tomt centralt i Höör och vi slog till och bygge oss ett nytt hus. Här trivs vi fantastiskt bra och Vuokko kom närmare sitt barnbarn.  När barnbarnet började rida följde vi ofta med för att titta och jag såg att klubben kunde behöva ett handtag. Jag är en man med många järn i elden och detta håller mig sysselsatt både i kropp och själ. Ser fram emot många trevliga stunder både i och utanför stallet och hoppas att vi ses framöver."

Tveka inte att åka ut till vår fina anläggning om ni har några frågor till Gilbert.

 

 

Josefin Hansson, sekreterare

1år fyllnads val

Jag har hållit på med hästar sedan 7-årsåldern och som många andra började jag på ridskola. Där växte intresset större och resulterade sedan i egen häst. Efter några års uppehåll är jag nu tillbaka inom hästvärlden och som relativt ny Höörsbo fann jag mig snabbt till rätta på Ringsjöortens härliga anläggning. Jag har en förkärlek till ordning och reda och ni finner mig ofta på anläggningen. Till vardags jobbar jag som lönespecialist. 

 

Szandra Grubitz, Vice kassör

2 år

Började rida på Ringsjöorten som barn och spenderade ungdomsåren här på Säbytorp. Jobbade i stallet och hjälpte till med hästarna. Har även jobbat i ett tävlingsstall och samtidigt haft egna hästar. 

Idag arbetar jag i mitt eget bolag med tjänster som administration och ekonomi.

Två barn som rider på ridskolan och njuter av hästdoften då jag har fått lägga min egen ridkarriär på hyllan.

 

 

 

Ulla Hetlesaether suppleant

1 år

 

Ulrika Jönsson, Suppleant

1år

Johanna Jönsson, suppleant

1 år

Jag är ny inom hästvärlden sedan min dotter började rida hösten 2019. Hon går nu på ridskolan och vi trivs bra och tillbringar gärna mycket tid på anläggningen. Till vardags arbetar jag som barnskötare och ekonom samt pluggar till förskollärare. Lär mig gärna nya saker och hjälper gärna till där jag kan.

Annie Lundberg, ungdomsstyrelsen
 

Josefin Norström, valberedningen

1 år 

76971309_10156209090026157_7046305152336134144_o.jpg

Martina Hurtig, valberedningen

Sammankallande 2 år (vald 2021)

Tidigare suttit med i styrseln. Hoppdomare, aktiv ryttare och tränare som har ett större kontaktnät inom ridsporten. Känner många av er medlemmar.

Stina Hasselblad, valberedningen

1 år

Uppdaterad: 21 MAJ 2018 21:07 Skribent: Styrelsen
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info

Handla smart

Sparbanken Skåne

Ellbe

Colorama Höör