Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


RRF:s styrelse, vald på årsmötet 2021-02-28

hampus.jpg

Hampus Jönsson , ordförande 

1år

Jobbar till vardags som produktionsledare på ett livsmedelsföretag med 21 anställda under mig. Har  suttit med i styrelsen tidigare och har min hjärte fråga i en bra anläggning. Stor kunskap av anläggings skötsel och jag sitter gärna i traktorn för att få bra underlag på våra banor. Har varit med i anläggningssektionen tidigare och en van tävlingsledare på hopptävlingar. 

Har en dotter och fru som rider och tävlar aktivt så ni hittar mig ofta på marken i ridhuset eller på en utebana. Jag red mkt förr men idag hinner jag inte med det på samma sätt, men finns tiden tar jag gärna en tur ut till fårhagarna. Vi har mindre avelsverksamhet med inriktning hoppning, familjen har 7st hästar och ponnyer. 

Kom gärna fram och prata med mig när ni ser mig nere på föreningen. 

 

 

Sara Käck, ledamot

2 år

 

 

Gilbert Larsson, vice ordförande 

2år

Gilbert ser du ofta på anläggningen och han är vår eldsjäl som brinner för anläggningsfrågor. "Sommaren 2003 fann jag kärlekn på nytt då jag träffade min sambo Vuokko som visade sig bo i Höör. Samma år gick jag i pension efter ett långt yrkesliv som skorstensfejaremästare och bestämde mig för att flytta upp till Ringsjötrakten från Höllviken. Sagt och gjort, vi slog våra påsar ihop och hittade en fantastisk gård belägen i Trulstorps skogar som kallades Ponderosa. Under de följande 15 åren ägnade jag mycket tid åt fiske, jakt och skogsarbete, vilket länge varit en dröm. Allt eftersom åren gick blev underhållsarbetet alltmer omfattande på Ponderosa och vi båda kände att det var dags att röra oss vidare då åren började ta ut sin rätt. Vi fick möjlighet att köpa en tomt centralt i Höör och vi slog till och bygge oss ett nytt hus. Här trivs vi fantastiskt bra och Vuokko kom närmare sitt barnbarn.  När barnbarnet började rida följde vi ofta med för att titta och jag såg att klubben kunde behöva ett handtag. Jag är en man med många järn i elden och detta håller mig sysselsatt både i kropp och själ. Ser fram emot många trevliga stunder både i och utanför stallet och hoppas att vi ses framöver."

Tveka inte att åka ut till vår fina anläggning och ni har några frågor till Gilbert.

 

 

Josefin Hansson, sekreterare

2år vald 2020

Hållt på med hästar sedan 7-årsålden och som de flesta påbörjades den på ridskola. Där växte intresset större som sedan har resulterat i egen häst. Efter några års uppehåll är jag nu tillbaka inom hästvärlden och som relativt  ny Höörsbo fann jag mig snabbt till Ringsjöortens härliga anläggning. Har en förkärlek till ordning och reda och ni finner mig ofta på anläggningen. Till vardags jobbar jag som lönespecialist.

 

 

 

Ann Charlotte Rhodin, ledamot

2år

 

 

 

 Anna Espgård, ledamot

1år fyllnadsval

Började rida på ridskola när jag var 6 år. Fick min första ponny när jag var 8 år. Har gått på Plönninge hästgymnasium. Har alltid jobbat med hästar efter det, bland annat hos Jan Brink och på Flyinge AB.  Under flera år bedrev jag uppfödning och inridning av unghästar.  Bor sen 2015 på en skogsgård vid Frostavallen med min man o våra två barn. Driver verksamhet med inackorderingar och lösdrifter har just nu 22 st hästar på gården. På sommaren tar vi även emot ett 30-tal hästar som går här på bete. Jag har själv en häst som jag tränar och tävlar. Min dotter på 8 år har egen ponny och målet är att hon ska komma ut på tävling detta året.  

 

 

 

Szandra Grubitz, suppleant

2år

Johanna Jönsson, suppleant

2år

Jag är ny inom hästvärlden sedan min dotter började rida hösten 2019. Hon går nu på ridskolan och vi trivs bra och ägnar gärna mycket tid på ridanläggningen. Till vardags arbetar jag som barnskötare, ekonom samt pluggar till förskollärare. Lär mig gärna nya saker och hjälper gärna till där jag kan.

 

 

 Johan Lundquist, Suppleant

 1år

Jag vet i princip inte vad som är fram och bak på en häst men eftersom mina två döttrar verkar älska hästar och ridning så får jag försöka lära mig. Mina tjejer går just nu på ridskolan och har gjort det sen några år tillbaka.
Jag försöker i och med mitt styrelsearbete engagera mig lite i föreningen då ideella krafter behövs!

 

 Astrid Gadmar, ungdomsstyrelsen

 

76971309_10156209090026157_7046305152336134144_o.jpg

Martina Hurtig, Valberedningen

Sammankallande 2 år

Tidigare suttit med i styrseln. Hoppdomare, aktiv ryttare och tränare som har ett större kontaktnät inom ridsporten. Känner många av er medlemmar. 

emee.jpg

 Emelle Kengård Larsson, valberedningen

1år

Började rida när jag var ca 6 år gammal och har sen dess alltid haft ett intresse för hästar. Har en stor förkärlek till hoppning och terrängritt. Ni hittar mig ofta i stallet, framförallt privatstallet där jag står just nu med min häst, Alaska. Mig kan ni alltid fråga om ni behöver hjälp med något. 

Uppdaterad: 21 MAJ 2018 21:07 Skribent: Styrelsen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info

Handla smart

Sparbanken Skåne

Ellbe

Colorama Höör