Hoppa till sidans innehåll

Du kan bidra till klubben!


Under 2019 fortsätter vi med funktionärsplikt, dvs. en generell plikt för alla medlemmar i Ringsjöortens Lantliga Ryttarförening att hjälpa till vid de tävlingar som vi anordnar, en modell som med framgång används i andra ridklubbar. Målet är att förutom att öka gemenskapen och ge möjlighet att träffa medlemmar inom olika delar av ryttarföreningens verksamhet även säkerställa den absolut nödvändiga inkomstkälla som våra tävlingar utgör.

Funktionärsplikten innebär att alla föreningens ridande medlemmar förväntas delta vid de aktiviteter som är nödvändiga för föreningens fortlevnad, dvs. framför allt hopp- och dressyrtävlingar men även anläggningsarbete (stallar, hagar, ridhus, hindermålning m.m.). I vår ideella förening är vi alla värdefulla och alla kan hjälpa till med någonting, vare sig man är novis eller expert inom ridsporten!

Varje ridande medlem ska hjälpa till vid fyra arbetstillfällen per år (men du är hjärtligt välkommen att delta vid fler tillfällen). Ett arbetstillfälle är en dryg halvdag – ca fem timmar men kan variera något från tävling till tävling. Väljer du att anmäla dig till en heldag så har du gjort hälften av årets föreningsarbete. På varje tävling finns en funktionärsansvarig som är dig behjälplig under dagen. Som funktionär har du även rätt till funktionärsmat/fika. Vid halvdagspass får du fika och vid heldagspass ingår lunch och fika. Medlemmar under 12 år ska ha en vuxen med sig av säkerhetsskäl. OBS! För de familjer där fler än ett barn under 12 år är aktiva medlemmar i föreningen gäller funktionärsplikten endast för ett barn (arbetet utförs av målsman eller annan vuxen). Alla ridande familjemedlemmar som är 12 år eller äldre har funktionärsplikt.

Styrelsen och föreningen behöver all hjälp de kan få. Tävlingarna är fortfarande en viktig inkomstkälla för klubben. Genom att hjälpa till som funktionär på våra tävlingar bidrar ni som medlemmar så att vi kan fortsätta utveckla verksamheten.  

OBS! Om du inte har möjlighet att fullgöra ditt bidrag till föreningens fortlevnad som funktionär vid våra tävlingar så finns många andra möjligheter att dra sitt strå till stacken. De fyra halvdagspassen kan användas t.ex. till hindermålning, stallbygge eller för sponsorverksamhet, kontakta styrelsen via mejl på This is a mailto link.

Uppdaterad: 27 MAJ 2018 21:25 Skribent: Styrelsen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Handla smart

Sparbanken Skåne

Ellbe

123

Colorama Höör

Vulko