Hoppa till sidans innehåll

Anläggningsavgift


Enskilt anläggningskort 2 000 kr

 

Gäller för mig, mig och min häst, samt min häst och annan ryttare. Gäller upp till 2 hästar, vill du lösa för fler så gäller familjekort. 

 

Familjekort 3 500 kr
Anläggningskort för familj boende på samma adress. Max 4 hästar. Vill man lösa för fler hästar tillkommer 250 kr/häst. 

Dagskort
50 kr vid arrangerad träning
100 kr för medlem
150 kr icke medlem

Föreningen har ett swishnummer som det går att swisha till, vid exempelvis betalning av dagskort: 1232992161. Glöm inte märka vem och vad det gäller.

Avgiften gäller fr.o.m. 1 jan 2021 och erläggs innan ridning på anläggningen till BG: 696-3482

 

Vid frågor kontakta This is a mailto link

 

 

Din insats är värdefull!

För att ha rätt att ställa ut tävlingslicenser måste klubben arrangera tävlingar.

Våra tävlingar är också en mycket viktig inkomstkälla för föreningen och för att kunna genomföra dem behöver vi DIN hjälp. Vi är beroende av att alla medlemmar som är 12 år eller äldre och rider på anläggningen kan hjälpa till vid våra tävlingar och arbetsdagar. Alla kan hjälpa till med något, vare sig du är novis eller expert inom ridsporten.

 Vi vill att alla hjälper till vid minst fyra arbetstillfällen per år. Ett arbetstillfälle är en dryg halvdag (ca 5 timmar). Anmäler du dig till en heldag så har du redan gjort hälften av årets föreningsarbete. På varje tävling finns en funktionärsansvarig som hjälper dig till rätta. Jobbar du halvdag bjuder vi på fika och vid heldagspass ingår både lunch och fika. Även de som är under 12 år är välkomna att hjälpa till och ska då ha en vuxen med sig av säkerhetsskäl.

Om du inte har möjlighet att ställa upp som funktionär vid våra tävlingar är du välkommen att hjälpa till med att t.ex. måla hinder, klippa gräset eller något annat som behöver göras. Kontakta styrelsen via mejl på This is a mailto link så hittar vi en lösning.

Uppdaterad: 03 FEB 2021 08:19 Skribent: Föreningen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info

Handla smart

Sparbanken Skåne

Ellbe

Colorama Höör