Hoppa till sidans innehåll

Inför HT 2020


Välkommen till ridskolan HT 2020!

Höstterminen 2020 sträcker sig från v.32 till vecka 51. Varje termin innehåller några teorilektioner. Vi börjar måndag 3e augusti och håller igång till lördag 19 december.

Ridskolechef Linda Gårdlund, Ridlärare Sofie Hofvander och Madeleine Hällström håller i undervisningen på samma lektionsdagar som under vårterminen.

Vi har infört en ny betalningsrutin för att att medlemmar skall kunna delbetala samt att det underlättar planeringen av beläggningen på våra ridlektioner. Vill du betala hela terminsaavgiften i maj så går det såklart bra.

Terminsavgift betalas som bokningsavgift i slutet av maj och resterande summa senast sista augusti till vårt BG 696-3482, ange elevens för- och efternamn samt riddag och ridtid. Vi kan tyvärr inte erbjuda medverkan på lektioner till de elever som inte har betalat bokningsavgift/ terminsavgiften. Bokningsavgiften återbetalas ej.

Elever har förtur till sin ridplats när bokningsavgiften är betald i maj. Vill du byta riddag maila This is a mailto link.

Priserna för höstterminen är: 
Knatte: 2600 kr varav bokningsavgift 1300 kr senast 31/5,  resterande 1300 kr senast 31/8
Junior : 3500kr varav bokningsavgift 1750 kr senast 31/5, resterande 1750 kr senast 31/8
Vuxen: 4000kr varav bokningsavgift 2000 kr senast 31/5, resterande 2000 kr senast 31/8 

Alla lektioner kostar samma som föregående termin. Höstterminen är fem veckor kortare än vårterminen därav den lägre terminsavgiften.   

Rider du egen häst får du 25 % rabatt på terminsavgiften. Rider du två gånger i veckan på ridskolans hästar på ridlektioner får du 25% rabatt på din andra lektion.

Anmälan är bindande och terminsavgiften återbetalas inte. Nya elever måste också betala medlemsavgift för att täckas av vår försäkring. 

 Medlemsavgifter 2020:

Medlemsavgift, junior (t.o.m. 18 år):........................................................................ 400 kr
Medlemsavgift, senior (fr.o.m. 19 år):....................................................................... 450 kr

Rabatt utgår med 50 kronor/ person från medlem 2 om flera personer är bokförda på samma adress är medlemmar.

Terminens första lektion för alla knattar kommer att handla om säkerhet och handhavande av hästen. Detta gäller även de som har har ridit under förra terminen eftersom vi sätter stort värde på säkerhet och kunskap. Det blir alltså ingen ridning för de eleverna under första lektionen.

Vid ridning eller pysslande med hästarna i stallet, ska godkänd hjälm användas av alla under 16 år. ( Det finns att låna och gäller även syskon/ kompisar). Den som ska rida måste ha stövel eller sko med klack. Vi rekommenderar användning av säkerhetsväst. (Det finns också att låna.)

Tänk alltid på säkerheten- Alla under 16 år får inte gå in till hästarna i boxarna eller hagarna utan vuxens sällskap!

Kom i god tid för hästarnas skull. Var på plats 30 minuter innan din ridlektion startar (vid teorilektion räcker det med 10 minuter).

Vi hjälps åt att hålla iordning i stallet och på anläggningen. Siste man släcker ljuset och stänger dörrar. Vi hjälps åt att sköta våra fina hästar och alla är välkomna att sopa i stallet ,mocka och fylla på vatten.

 

Hjärtligt välkomna till en ny termin hos oss på ridskolan!

Kontakt:

Ridskolechef Linda Gårdlund, nås säkrast på This is a mailto link 

Uppdaterad: 17 MAJ 2020 21:25 Skribent: Ridskolan
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Handla smart

Sparbanken Skåne

Ellbe

123

Colorama Höör

Vulko