Hoppa till sidans innehåll

Midsommar 2020


Hej alla kära medlemmar!

Vi vill börja med att tacka er alla för det stora förtroende ni gett oss. Vi har tagit oss an uppdraget med största ödmjukhet men med ett offensivt och positivt driv. Vi har jobbat ihop oss i en rasande fart. Vi tycker oss ha en väl fungerande kommunikation och börjar få fram ett arbetssätt där vi kan återkoppla till er medlemmar relativt snabbt. Vi hoppas snart kunna få alla medlemmar att känna detsamma. Det är viktigt för oss att känna till era åsikter om saker och ting! Tveka inte för ett ögonblick att haffa någon av oss då ni ser oss på anläggningen! Vi pratar mer än gärna med er alla! På hemsidan kommer det inom kort finnas en mera utförlig presentation med bild av var och en av oss i styrelsen. Detta för att öka samhörigheten, kommunikationen och ”vi-känslan”.

Vi har lite kvar av uppförsbacken av bland annat sorgearbete efter vår kära medlem som hastigt lämnat oss och av sviterna av covid-19-pandemin. Men vi stöttar varandra i vått och torrt och ser alla fram emot att dra igång en hejdundrans tävlingssäsong och en, till hösten, blomstrande ridskole-verksamhet men även privat-ryttarverksamhet i samtliga discipliner samt voltigen som självklart kommer fortgå! Vi vill även slå ett slag för alla våra hjälpsamma och engagerade medlemmar som hjälper oss med arbetsuppgifter, driver framgångsrika och uppskattade projekt samt glada heja-rop på vägen. Heja er!

Tack vare föregående styrelses goda insats har vi beviljats ekonomiskt stöd med anledning av den Corona-kris som drabbat många hårt. Vi har dragit igång en härlig ungdomsverksamhet som redan hunnit hålla evenemang i form av en framgångsrik ”käpphästtävling”. Vi hoppas och tror att detta är det första av många aktiviteter som kommer anordnas av denna viktiga sektion som dessutom har en självklar plats vid kommande styrelsemöten.

För att öka kommunikationen och inblicken ytterligare för medlemmarna så kommer ekonomisk redovisning, styrelseprotokoll samt dagordning läggas ut på hemsidan. ALLA medlemmar är välkomna att inkomma med input, punkter på dagordningen samt personlig närvaro vid styrelsemöte om det är så att ni har något ni vill presentera eller föredra. Blippa iväg ett mail till styrelsen så bokar vi in er/era punkter.

Vi har vidare skapat sektioner för varje disciplin där vi önskar ett nära samarbete med styrelsen. Kan just du bidra med något för oss eller någon av våra viktiga sektioner är vi tacksamma för all hjälp och allt engagemang vi kan få! Är du intresserad av att sitta med i en sektion som kanske ligger dig varmt om hjärtat, så det bara att anmäla ditt intresse via mail.

 

Ni når samtliga sektioner och styrelsen via mail enligt nedan:

 

Ordföranden: This is a mailto link

Sekreteraren: This is a mailto link

Kassören: This is a mailto link

Styrelsen: This is a mailto link

Ridskolan: This is a mailto link

Stallsektionen: This is a mailto link

Dressyrsektionen: This is a mailto link

Hoppsektionen: This is a mailto link

Voltigesektionen: This is a mailto link

 

Slutligen vill vi i styrelsen önska er alla en riktigt glad midsommarhelg och en skön sommar!

 

Vid pennan:

Elin Nyman

Ordförande

Ringsjöortens Lantliga Ryttarförening

 

Uppdaterad: 22 JUN 2020 11:04 Skribent: Elin Nyman
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Handla smart

Sparbanken Skåne

Ellbe

123

Colorama Höör

Vulko