Hoppa till sidans innehåll

Ny info gällande EHV-1 för vår anläggning och verksamhet

31 MAR 2021 08:11
Vi har noga följt smittoläget och kan konstatera att det är fortfarande lugnt i vårt område och därför väljer vi att lätta på tidigare restriktioner med förbehåll på att läget snabbt kan ändras och nya snabba direktiv kan komma.
  • Skapad: 31 MAR 2021 08:11

Hej.
I början av mars tog vi försiktighetsåtgärd pga. den rådande situationen i hästvärlden. Vi tittade på avstånd hur läget med EHV-1 spred sig i Europa och var beredda att skydda våra ridskolehästar. Vi har noga följt smittoläget och kan konstatera att det är fortfarande lugnt i vårt område och därför väljer vi att lätta på tidigare restriktioner med förbehåll på att läget snabbt kan ändras och nya snabba direktiv kan komma. Ridskolan fortsätter i största möjliga mån att hålla sig på sin utebana (framridningsbananoch vid sämre väder i ridhuset. Hästar som kommer till anläggningen ska tempas och du som ryttare ska hålla hästägarförsäkran precis som alltid när du besöker vår anläggning: 
 Hästen får under de senaste tre veckorna inte ha visat några tecken på smittsam sjukdom. Hästen får under de senaste tre veckorna inte ha vistats i stall där smittsam sjukdom förekommit, inte heller i stall där misstanke om sådan sjukdom förekommit. (TRI Mom 112 2015)  
Vi fortsätter med rutinen och byter kläder när ni är mellan olika stallar, detta gäller både elever, föräldrar , medhjälpare personal etc. 
Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info

Handla smart

Sparbanken Skåne

Ellbe

Colorama Höör