Hoppa till sidans innehåll

Lägesrapport om våra ridskolehästar

12 AUG 2021 21:14
  • Skapad: 12 AUG 2021 21:14

Lägesrapport om våra hästar!
Nu har terminen smugit gång och äntligen är det dags att på allvar möta hösten tillsammans med er elever. Som ni sett har våra nykomlingar Rosa och Sockan fått flytta in i stallet och de verkar trivas bra i sina boxar. Tänk bara på att låta dem vara  i fred så de sakta får vänja sig vid sitt nya hem. Dom kommer vid sidan om verksamheten vidareutbildas av vår instruktör Saga. vi har en god plan för dem och de har visat sig vara nyfikna på allt vi haft med dem på och de är trevliga i hanteringen . 
Bailey kommer vid sidan om lektionsverksamheten vidareutbildas av en ryttare med lång erfarenhet av hästar med en gedigen bakgrund inom dressyr. Maggan har redan varit uppe på henne några gånger och känner sig laddad för uppdraget och Bailey visar god vilja att lära sig mer. 
Doris och Pyret fick dra ett tyngre lass förra terminen och vi kommer ge dem en mjukstart med mindre arbete nu under er period så de får känna att arbetet är roligt igen. 
Cassies utbildning till funktionsnedsatt ridning fortsätter vi med under denna termin och är snart redo att sätta henne i arbetet med att förgylla dem ryttarna också. 
Bobo kommer vara borta ur verksamheten ett litet tag, vi har varit iväg och röntgat honom, veterinären hittade en mindre skada i ett bakben som gör att han behöver lite speciell omvårdnad under en tid. Sedan kommer han att få arbeta med våra knattar och vara de fantastiska första stegen in för våra knattar i ridvärlden. 
Freja  och Henna fortsätter att vara de underbara individer de är. Kakan fortsätter med att gå fler lektioner som han fasades in till i slutet av förra terminen och gjorde de väl. 
Föreningen är även på jakt efter ytterligare en B eller C ponny, vet du något så hör av dig till oss. 
Skribent: Ridskolan
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info

Handla smart

Sparbanken Skåne

Ellbe

Colorama Höör