Hoppa till sidans innehåll

Integritetspolicy


GDPR – det här gör vi

Ringsjöortens Lantliga Ryttarförening vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Med anledning av de nya GDPR-reglerna har vi tagit fram en integritetspolicy som förklarar hur vi gör.

Det har länge funnits särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Från den 25 maj 2018 ersätts den tidigare personuppgiftslagen av dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Framförallt ger den dig mer insyn och tydligare rättigheter att styra över din information.

Inom Ringsjöortens Lantliga Ryttarförening hanterar vi personuppgifter i samband med vårt medlemsregister, för att kunna bedriva ridskola, då vi håller arrangemang (t.ex. tävlingar och ridläger) samt roller som exempelvis förtroendevalda och funktionärer.

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. Svenska Ridsportförbundet hanterar medlemsuppgifter för bland annat distribution av medlemstidningen, administration av medlemsföreningar, tävlingsarrangemang och utbildningar samt roller som exempelvis förtroendevalda och funktionärer.

Läs mer i Ringsjöortens Lantliga Ryttarförenings integritetspolicy  – den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Uppdaterad: 25 MAJ 2018 22:04 Skribent: Styrelsen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Handla smart

Sparbanken Skåne

Mäklarcompagniet

Ellbe

Västernäs

Höörs Allservice