Hoppa till sidans innehåll

Va?! Info nu igen?!


Här kommer en liten uppdatering om vad som händer och kommer att hända på RRF.
 
Vi har efter mycket om och men fått till ett möte med Höörs kommun den 26/3. Där önskar vi diskutera den fortsatta relationen mellan kommunen och RRF.
 
Som ni kanske redan vet så fick vi extra stöd från kommunen på 50 000 kr i samband med torkan i somras. Det var mycket välkommet.
 
Det råder lite hysteri angående EHV och kvarka. Ta det lugnt och sitt ner i sadeln. Det vi råder alla ryttare till är att vara noga med hästens allmäntillstånd, hygienen och byta kläder om man vistas i olika stallar. Vi går på SvRF:s rekommendationer. Det är även bra att gå in och kolla www.travsport.se, där brukar de vara snabba med att lägga ut information.
 
Christina som har onsdagsträningarna kommer att sluta den 20 maj då hon har fått nytt arbete på Skånska Ridsportförbundet. Tråkigt tycker vi då hon har gedigen erfarenhet, men vi önskar henne lycka med sin nya tjänst. Arbetet med att hitta hennes ersättare är igång.
 
Vårens tävlingar ligger ute på hemsidan, glöm inte att anmäla er som funktionärer, det finns lappar både i ridhuset och i stallet. Det går bra att mejla också.
 
Vi vill också kolla om det finns något intresse för miljöträning. Armando håller i detta. Det går bra att mejla sitt intresse direkt till Armando på This is a mailto link.
 
Vi söker personer som är intresserade av att dra igång Ungdomssektionen. SvRF har varit på oss om detta. Gå in och läs på SvRF:s hemsida om vad det innebär att driva en ungdomssektion. Om du känner att det är något för dig – tveka inte att kontakta oss i styrelsen. Styrelsen har i nuläget fullt upp med att prioritera annat så om någon annan har möjlighet att dra i detta hade det varit super.
 
Styrelsen är enig om att kostnaden för anläggningskortet ska ligga kvar på den summa som beslutats av tidigare styrelse.
 
Det kommer att anordnas en arbetsdag lördagen den 13 april. Vi prioriterar då en allmän städning av hela anläggningen, lagom till vår första tävling.
 
Det som ska göras är följande:
  • Grilla (vi måste ha mat) – 1 person sköter detta när det blir dags. Föreningen bjuder på korv.
  • Eldning – 1 person är ansvarig.
  • Rensa i hörnan bakom eldningen, 8–10 perser beroende hur många bilar med släp vi kan dra ihop, det ska sorteras metall, plast och diverse annat.
  • Samla och stapla alla lastpallar.
  • Röja runt hagar 5–6 personer, fixa lite staket. Här behöver vi röjsågar, trimmer och motorsågar. Sommarhagarna är prio ett.
  • Hämta bergkross – 2 personer som kör och fixar bergkross som vi ska ha till att fylla hålor i vägen. Det finns ett boggisläp som vi kan använda.
  • Mura igen ytterdörren i ridskolans sadelkammare (material finns) 1–2 personer.
Anmäl att ni kan komma via mejl, och berätta om ni har släp, röjsåg eller motorsåg som ni kan ta med.
Och till sist: Plocka upp efter era hästar! Det finns ingen anledning i världen som jag köper till varför ni inte ska lägga skiten på angiven plats. Är det så att ni inte vet var det är kan jag informera er om detta. En översyn av skottkärror och grepar kommer att genomföras.
 
Tack för denna gång!
 
Är det så att ni vill mig eller styrelsen något, mejla eller varför inte haffa oss i stallet.
Michael med styrelse 
Uppdaterad: 02 APR 2019 09:23 Skribent: Styrelsen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Handla smart

Sparbanken Skåne

Ellbe

Västernäs

Höörs Allservice

Nolato

123

Colorama Höör

Vulko