Hoppa till sidans innehåll

Vi ska bygga en ridhussarg av toa- och hushållspapper!

04 MAR 2019 17:48
Visst låter det otroligt? Men det är faktiskt möjligt. Ta en extra titt på sargen nästa gång du kommer in i ridhuset. Du kommer att se att den är både sliten och ojämn. Efter nästan 40 års användning är det hög tid att byta ut materialet.
  • Uppdaterad: 05 MAR 2019 20:31

Med ett ridhus på ca 60x20 meter och en sarg på ungefär 2 meter är det mycket material som behöver förnyas. Och det är här toa- och hushållspappret kommer in.

Vi är några i föreningen som tänkte göra ett försök att dra igång och sälja toa- och hushållspapper i storpack för att samla in pengar till att kunna köpa en ny sarg.

Och vi behöver din hjälp!

Vi kommer att sälja toa- och hushållspapper från http://www.teamrullen.se.

Toa- och hushållspappret de säljer är av märkena Serla/Lambi/Leni och är miljömärkta allihopa. Vi har valt att sälja Leni för där är störst förtjänst och Leni kommer från samma fabrik som gör Lambi. För varje säck toapapper (en säck 200 kr) vi säljer tjänar klubben 55 kr men säljer vi mer än 240 säckar så tjänar vi 70 kr per säck istället. För hushållspappret (en säck 190 kr) tjänar klubben 55 kr per säck oavsett hur många säckar vi säljer.

Varför behövs då sargen? Jo, det har med säkerheten att göra. Sargen hindrar hästen från att komma ända ut till ridhusväggen. Därmed minskar risken för klämskador på både häst och ryttare och slitaget på byggnadsstommens ytskikt minskar också.

Om alla som använder ridhuset hjälps åt att samla in pengar genom att sälja toa- och hushållspapper så har vi siktet inställt på att kunna tjäna minst 50 000 kronor innan sommaren. Hur mycket av sargen vi kan byta beror på hur mycket klubben tjänar på försäljningen.

Dessa pengar kommer att öronmärkas till sargen och blir där pengar över kommer de pengarna att gå till ny belysning.

Bifogat finner ni ett dokument som ni kan använda er av för att samla in era beställningar på.

Senast den 31 mars önskar vi få in er beställning med namn på säljaren, telefonnummer, mejl och hur många säckar av varje ni sålt för att vi ska kunna göra sammanställning. Exakt när leveransen kommer meddelas via mejl till de som sålt samt var och när man kan hämta.

Betalningen sker sedan till Sparbanken Skåne på clearing nr 8313-9 konto 534 040 925-8 senast 10 dagar efter att man hämtat sin beställning för att fakturan ska kunna betalas i tid. Ange namn på säljaren i meddelandet.

Du kan lägga in din beställning här på hemsidan eller hämta en lapp i stallet eller ridhuset. Det går också bra att mejla din beställning till This is a mailto link.

Toa: 42 rullar för 200 kr
Hushåll: 21 rullar för 190 kr

Vid frågor kontakta:

Petra Nilsson, 0709 – 54 83 38, This is a mailto link
Maria Farina, 0703 – 51 51 58


Epost: This is a mailto link

Anmälan till ridskolan

 

LÄS INNAN DU TAR DIN HÄST TILL VÅR ANLÄGGNING!

Läs om fördelarna med att tävla för RRF!

Ridskolans telefon, där du kan lämna meddelande eller sms: 0723-22 77 13

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

Postadress:
Ringsjöortens Lantliga RF - Ridsport
Box 187
24323 Höör

Besöksadress:
Fädriftsvägen 218, Säbytorp
24394 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Handla smart

Sparbanken Skåne

Mäklarcompagniet

Ellbe

Västernäs

Höörs Allservice

Nolato

123